Με Σεβασμό στην Αγαπημένη μας Μακεδονία.

Ακούμε τον τελευταίο καιρό πολλές φωνές να αναρωτιούνται τι κάνει η Κυβέρνηση σχετικά με την συμφωνία των "Πρεσπών" για την Μακεδονία. Καταλογίζουν αδράνεια στην πολιτική της Κυβέρνησης και διατρανώνουν την θέση πως, η Ελληνική Κυβέρνηση Οφείλει να καταργήσει την συμφωνία το γρηγορότερο δυνατόν και ήδη "άργησε".

Κυρίες και Κύριοι. Η Παιδεία είναι βασικό συστατικό της ζωής ενός Ανθρώπου που θέλει να σκέφτεται και να επικοινωνεί. Πιστεύω πως κάποιοι κατασκεύασαν την συμφωνία στην οποία αναφερόμαστε με εκδικητική διάθεση απέναντι στην Ελληνική Ιστορία. Η Ζημιά για τα Εθνικά μας Θέματα είναι διεθνώς πολύ μεγάλη και έχει καταγγελθεί αυτή η διάσταση από πολλά και επίσημα "χείλη". Θεωρώ πως δεν θα γίνει η επαναφορά, έτσι με μια δήλωση "από σήμερα δεν ισχύει η συμφωνία". Μεγάλη μερίδα πολιτών των Σκοπίων δεν συμφωνεί με την συμφωνία και μάλιστα επικαλούνται του λόγους τους δικούς μας -τους Ιστορικούς.
Καλά κάνουμε και Ενδυναμώνουμε την Διαμαρτυρία μας για να μη "Ξεχνιόμαστε". Μέχρις εδώ. Από εδώ και πέρα πρέπει να βλέπουμε το θέμα σαν πολιτική μάχη διότι καλείται το πολιτικό σύστημα να λύσει ειρηνικά το πρόβλημα, ειρηνικά και τελεσίδικα.
Φίλοι, έγραψα τις παραπάνω γραμμές από σεβασμό στην αγαπημένη μας Μακεδονία. Θα κερδίσουμε αυτά που αφελώς τους "χαρίσαμε", ενωμένοι και μυαλωμένοι με σχεδιασμό και προοπτική.
Να είστε πάντα Καλά.

Σχόλια