Με τις Επιλογές και με τις Πρακτικές μας, είμαστε υπεύθυνοι για την ευημερία της Ελλάδας.


Καλησπέρα.

Πριν από δύο ημέρες δεσμεύσαμε και διαμορφώνουμε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο www.arogipoliton.gr
Ήδη μας διαβάζουν από τις Χώρες:

Ηνωμένες Πολιτείες
Ελλάδα
Κίνα
Γερμανία
Ομάν

Εύχομαι να έχουμε αναγνώστες από όλον τον κόσμο  και να διαβαζόμαστε όπου υπάρχει διαδίκτυο. Αυτό βέβαια είναι τιμητικό, πλην όμως δεν είναι το ζητούμενο, δηλαδή να μας διαβάζουν Ελληνίδες και Έλληνες και να μας στέλνουν ή να σχολιάζουν τα κείμενα που φιλοξενούμε. Η διαδραστική επικοινωνία μας, θα φέρει στο προσκήνιο τα προβλήματα και τα αιτήματα των Πολιτών, και αυτό είναι ότι ακριβώς επιχειρείται στην Σελίδα μας: www.arogipoliton.gr

Όσοι κατοικούμε, στον τιμημένο Ελληνικό Τόπο, με τις Επιλογές μας και με τις Πρακτικές μας, είμαστε υπεύθυνοι για την ευημερία του.

Παρακαλούμε λοιπόν τους πολιτικούς, μικρών και μεγάλων αριθμητικά παρατάξεων, πριν να γίνουν ΑΡΧΗΓΟΙ, να εργαστούν σαν στρατιώτες. Να ετοιμάσουν τα Ιδεολογικά τους Διαπιστευτήρια και να αποδείξουν  το πολιτικό τους ανάστημα, μέσω των συνεργασιών με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Οι κινήσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές καθόσον η Ισχύς πολλαπλασιάζεται εν τη ενώσει.

Εμείς δε, οι Ενεργοί Πολίτες, βοηθώντας με τις Θέσεις, Απόψεις και Προτάσεις μας, Κάθε Πολιτική Κίνηση, να οργανωθεί καλύτερα, θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανιδιοτελώς, προκειμένου το Κυβερνητικό Σύστημα, να επιλύσει τα προβλήματα της Κρίσης και να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών μας.

Σχόλια