Τα Λάθη, τις περισσότερες Φορές φέρνουν τέσσερα χρόνια "φαγούρα"




Κυρίες και Κύριοι Ψυχραιμία, πάμε για εκλογές.

Σε λίγες ημέρες, μας καλεί το καθήκον [εάν θέλετε] ή το δικαίωμα [εάν επιθυμείτε], εμείς το λέμε ευθύνη. Όπως και να το πούμε είναι το άρωμα της Δημοκρατίας.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε. Ανεξάρτητα από πόσα κόμματα θα συμμετέχουν στην διαδικασία των εκλογών, το ζητούμενο είναι ποια κόμματα είναι οργανωμένα και στελεχωμένα ώστε να κυβερνήσουν τον Ελληνικό Λαό, εν ειρήνη και εν γνώση.

Ο Θυμός σε μία Συνταγή "κοκτέιλ" με τα ενθουσιώδη Λόγια - Λόγια μας οδήγησαν σε μια περίοδο αυτοδιαψεύσεων. Η ένταση της προεκλογικής περιόδου, παρακαλώ να μην μας οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα. Οι αγχώδεις μεταγραφές πολιτικών στελεχών, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, καταμαρτυρεί την ένδεια στελεχών προκειμένου να κυβερνηθεί ο τόπος, αλλά και δυστυχώς την έλλειψη και εφαρμόσιμου προγράμματος.

Παρακαλώ πολύ να εξορίσουμε τον θυμό και την ευκολοπιστία.
Παρακαλώ πολύ να επιστρατεύσουμε το μυαλό και ενεργοποιήσουμε την σκέψη.
Παρακαλώ πολύ να αποφασίσουμε με γνώμονα την ελευθερία και την πρόοδο.
Ζυγίζουμε και Αποφασίζουμε για Ισχυρή Ελλάδα, για Αξιοπρεπείς Έλληνες και για Αισιόδοξο Μέλλον.
Φίλες και Φίλοι, δεν με προβληματίζει ποιο κόμμα θα επιλέξετε να κυβερνήσει με Αλήθεια, Δικαιοσύνη και Σεβασμό στους Πολίτες.

Με ανησυχούν οι ασυλλόγιστοι Έλληνες Πολίτες, που αδιαφορούν για την Αλήθεια, την Δικαιοσύνη και τον Σεβασμό στους Συνανθρώπους μας. Με φοβίζουν όσοι ευκολόπιστοι επιθυμούν, ως οπαδοί κομμάτων, να ζουν εξαρτημένοι από υποσχέσεις και λόγια - λόγια.

Αξιότιμοι αναγνώστες, φίλοι της σελίδας μας, ψηφίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας και των Παιδιών μας.

ο εκδότης.



Σχόλια